Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی متدین روز پنجشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا در آبادان با بیان اینکه اطلاعات زیادی از ساختمان متروپل نداریم و برای تخریب باید ملاحظات زیادی را مد نظر قرار دهیم افزود: زمین محل احداث متروپل سست بوده و به جای ۶ طبقه ۱۱ طبقه احداث شده ضمن اینکه از مصالح مناسب و استاندارد نظیر سیمان، بتن و حتی ورقه‌ها در ساخت استفاده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه روش‌های اجرا و طراحی و نظارت لازم در پروژه متروپل مناسب نبوده‌اند، گفت:اجرای سقف وافل با ستون‌های فلزی زیاد توصیه نمی‌شود که متاسفانه در متروپل این اتفاق صورت گرفته است.

نماینده تام‌الاختیار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حادثه ساختمان متروپل آبادان بیان‌ کرد: طبق اطلاعات دریافتی تذکراتی درخصوص لزوم تقویت ستون‌های این ساختمان داده شده است و برخی بریده شدن ستون اصلی برای تقویت آن را مطرح می‌کنند که بعید است صحت داشته باشد.

متدین، با اشاره به پیش بینی‌ها درخصوص ریزش ساختمان پیش از واقعه افزود: باید برخورد قاطعی با مسببان این حادثه انجام شود تا درس عبرتی برای سایران باشد.

همه کارگاه‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا پس از حادثه متروپل آماده باش شدند

نماینده تام الاختیار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حادثه ریزش ساختمان متروپل گفت: نیروهای این قرارگاه پس از وقوع حادثه در محل حادثه حاضر شدند و عملیات آواربرداری را با تعدادی ماشین آلات آغاز کردند.

وی افزود: این قرارگاه سه دستگاه لودر، پنج دستگاه بیل مکانیکی، یک دستگاه آب پاش و ۱۵ دستگاه کمپرسی را برای آواربرداری مورد استفاده قرار داده و ۲ دستگاه دام تراک و یک بیل ۷۵۰ نیز بیرون شهر آبادان در آماده باش است، ضمن اینکه سامانه جراحی تخصصی امدادی صحرایی در محل مستقر کرده است.

متدین با بیان اینکه همه دغدغه فعلی ما کشف همه پیکرهای جان باختگان حادثه است، گفت: مردم آبادان در این حادثه سنگ تمام گذاشتند و با برپایی موکب‌های خود به صورت شبانه روزی به نیروهای عملیاتی خدمات رسانی کردند.

وی ادامه داد: با توجه به ناایمن بودن سازه از ما خواسته شد که به محل ساختمان برویم و چگونگی تخریب آن را بررسی کنیم.

متدین با اشاره به نهایی شدن تخریب بقایای ساختمان متروپل افزود: روش‌های مختلفی برای تخریب مدنظر است اما باید بحث‌های روانی را هم‌مدنظر قرار داد.

نماینده تام الاختیار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در پروژه متروپل گفت: ۵۰ جلسه کارشناسی و مدیریتی در تمام ساعات شبانه روز تاکنون درخصوص متروپل برگزار شده است.

۶ خودروی سالم همچنان در توقفگاه برج متروپل پارک هستند

نماینده تام الاختیار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حادثه ریزش متروپل با بیان اینکه ۸۵ نفر از نیروهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم اکنون در عملیات آواربرداری متروپل فعالیت دارند، بیان کرد: این قرارگاه  از ابتدای وقوع این حادثه به عنوان امین اموال مردم وارد عمل شد و اقدام به تخلیه اموال مردم از منازل و مغازه‌های اطراف کرد.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۶ خودروی سالم در توقفگاه(پارکینگ) ساختمان متروپل پارک هستند، افزود: بعد از پایان عملیات جست و جوی مفقودان، مرحله تخلیه وسایل و اموال مردم از بقایای ساختمان متروپل و در نهایت مرحله تخریب سازه انجام می‌شود.

متدین بیان کرد: پیش از آغاز عملیات امداد رسانی و آواربرداری نگرانی‌هایی درخصوص ریزش باقیمانده ساختمان وجود داشت که بنده به صراحت اعلام کردم مشکلی پیش نمی‌آید و بعد از آن عملیات شروع شد.

ساخت مجدد متروپل ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه در بر دارد

متدین با بیان اینکه ساختمان متروپل ۴۵ هزار مترمربع مساحت دارد، گفت: ساخت این ساختمان با هزینه فعلی نزدیک به ۸۰۰ میلیارد ریال هزینه در بر دارد.

وی افزود: مساحت زمین متروپل چهار هزار مترمربع است و ۳۰ هزار مترمربع مساحت مفید و قابل عرضه داشته است.

نماینده تام الاختیار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در حادثه متروپل با بیان اینکه سازنده با ۲۰۰ میلیارد ریال این ساختمان را احداث کرده است، ادامه داد: اگر ۱۰۰ میلیارد ریال بیشتر برای مقاوم سازی در این ساختمان هزینه می‌شد این فاجعه به طورقطع رخ نمی‌داد.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت یا فقدان آن حاصل یک فرآیند درست یا غلط بوده و اتفاقی نیست، افزود: عوامل زیادی در ریزش ساختمان نقش داشته‌اند برای مثال مردم، کارشناسان و برخی مسوولان در ارتباط با نقص‌های ساختمان اطلاع داشته‌اند ولی هرگز موضوع را به صورت جدی پیگیری نکرده‌اند.

متدین، با اشاره به حادثه ریزش ساختمان پلاسکو گفت:در زمان وقوع آن حادثه، کارشناس رسمی دادگستری بودم و طبق مستندات ، آتش نشانی پیش از وقوع حادثه پلاسکو اخطارها را داده بودند ولی اقدام موثری برای پیشگیری از این حادثه  انجام نشد و آنچه نباید می شد به وقوع پیوست.

به گزارش ایرنا بخشی از ساختمان متروپل آبادان دوم خرداد ۱۴۰۱ فروریخت و تاکنون پیکرهای ۳۷ نفر از جانباختگان این حادثه از زیر آوار خارج شده‌اند.

این حادثه همچنین ۳۷ مصدوم نیز برجا گذاشت که ۳۵ نفر از آنها بعد از درمان از بیمارستان مرخص شده‌اند.

برچسب‌ها ساختمان متروپل آبادان خوزستان آبادان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا پروندهٔ خبری حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساختمان متروپل آبادان خوزستان آبادان ساختمان متروپل آبادان خوزستان آبادان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ساختمان متروپل آبادان میلیارد ریال ریزش ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۴۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات مصدومان حادثه واژگونی خودرو و ریزش بنزین در رشت

ایسنا/گیلان رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت با اشاره به تصادف شدیدی که چهار مصدوم داشت، گفت: در پی این تصادف محبوس شدن، واژگونی و ریزش بنزین در سطح خیابان شهر مشاهده شده که آتش‌نشانان نسبت به نجات و ایمنی محل اقدام کردند.

شهرام مومنی بامداد امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: حادثه تصادف و محبوس شدن افراد در ساعت ۵۳ دقیقه بامداد یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.

وی با بیان اینکه سریعاً دو خودروی آتش نشانی به همراه هفت آتش نشان و افسر ارشد به محل حادثه واقع در بلوار شهدای گمنام اعزام شدند، افزود: به محض رسیدن واژگونی خودروی ال ۹۰، و محبوس شدن راننده خودروی پراید مشاهده می‌شد که سریعا نسبت به خارج کردن فرد محبوس اقدام شد.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری رشت گفت: ریزش بنزین از دیگر خطرات این حادثه بود که بلافاصله اقدامات پاکسازی محل حادثه صورت گرفت.

مومنی با بیان اینکه به دلایلی چهار خودرو شامل دو پراید، ال ۹۰ و چانگان با یکدیگر برخورد داشتند، تصریح کرد: راننده ال ۹۰ به همراه سه سرنشین به شدت مصدوم پراید توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی انتقال یافتند.

وی درخصوص دلایل این تصادف شدید، خاطرنشان کرد: بیان علت حادثه بر عهده کارشناسان مربوطه است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ریزش سنگ در محور کرج – کندوان بر اثر بارش باران
  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • عکس‌های تکان‌دهنده از سردر یک باشگاه لیگ برتری؛ بافت فرسوده یا ساختمان باشگاه صنعت نفت آبادان؟
  • بازداشت هشت نفر از عوامل درگیری در آبادان
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • سرلشکر رشید: ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل در وعده صادق کمک کرد
  • غرق شدگی ۵ نفر در شهرستان‌های فارس
  • غرق شدن ۳ نفر در کانال آب‌رسانی در مرودشت
  • نجات مصدومان حادثه واژگونی خودرو و ریزش بنزین در رشت
  • محور بندر امام به آبادان بازگشایی شد